Gå til hovedinnhold

Bytte & Retur

Retur & Angrerett


Fra du har mottatt varen har du 14-dager angrerett. Før du benytter deg av din angrerett anbefaler vi at du leser informasjonen nedenfor.

Frakt lapp kan bestilles via vår retur portal (merk kr 100,- trekkes fra bestillingen din for retur frakt): retur.rotation.no 

eller sendes til:
Rotation AS
Konvallveien 48
0875 Oslo

(merk: returforsendelsen må sendes til vår adresse, vi har dessverre ikke mulighet til å hente forsendelser fra hentested)

Før du sender en vare tilbake til oss ønsker vi at du varsler oss på e-post. hello@rotation.no . Eller du kan benytte deg av vår retur portal du finner her:

Vi anbefaler at du bruker embalasjen du fikk varen tilsendt i for å sende den tilbake. Dette er fordi vi tollererer ikke skade på skoesken.

Vi tar ikke imot brukte produkter. For å benytte deg av angreretten må produktet komme tilbake til oss i samme stand som du motokk varen i. Om du ønsker å prøve på produktet anbefaler vi at du bruker et teppe eller liknende for å redusere evt bruksmerker. Alt av ekstrautstyr som lisser, skoeske, og annet må følge med. Når det gjelder klær må ingen etiketter eller lapper være brutt, og klærne må være i samme stand som du fikk varen.Bytte

 

Passet ikke størrelsen? Hos Rotation kan du bytte helt gratis!
Vi tar kontakt med deg så fort du bestiller en frakt lapp, og avtaler bytte av vare.

Du kan bestille en gratis fraktlapp via vår retur portal her:

https://return.shipmondo.com/rotation_bytte

(Merk! Denne retur etiketten kan kun brukes til å bytte varer, den er ikke gyldig for retur. Ved retur via denne etiketten vil beløp 150kr bli trukket ifra evt retur)