Gå til hovedinnhold

Oppdag Vårnyhetene fra Hoka: Clifton 9 og Bondi 8

Oppdag Vårnyhetene fra Hoka: Clifton 9 og Bondi 8

Våren er i luften, og med den kommer friskt løpevær og nye muligheter til å utforske veiene og stiene rundt oss. Hos Rotation AS er vi glade for å presentere våre nyeste tilskudd til Hoka-familien: Hoka Clifton 9 Nimbus Cloud / White og Hoka BONDI 8 Lunar Rock / Nimbus Cloud. Disse to modellene kombinerer innovativ teknologi med stil og komfort, og er designet for å ta løpeopplevelsen din til nye høyder.

Hoka Clifton 9: Lett, dempet og smidig

Clifton-serien fra Hoka har alltid vært kjent for sin overlegne demping og lette følelse, og Clifton 9 skuffer ikke. Med en oppdatert mellomsålekonstruksjon som gir enda bedre demping og respons, vil du føle deg svevende på veiene. Den sømløse overdelens design gir en tettsittende og behagelig passform, samtidig som den gir god ventilasjon for å holde føttene kjølige under lange løp. Uansett om du er en erfaren løper eller bare begynner, vil Hoka Clifton 9 være din trofaste følgesvenn på hvert steg av veien.

Hoka BONDI 8: Uovertruffen demping og stabilitet

Hvis du er ute etter maksimal demping og støtte, er Hoka BONDI 8 det rette valget for deg. Den myke og smidige mellomsålen absorberer støtene fra underlaget, noe som gjør hvert steg til en ren nytelse. Med en bred plattform og stabil hælkappe gir BONDI 8 uovertruffen stabilitet, slik at du kan føle deg trygg og sikker uansett terreng. Enten du løper på asfalt eller grus, vil BONDI 8 gi deg den ekstra komforten og beskyttelsen du trenger for å nå nye mål.

La Hoka være din ultimate løpepartner denne våren

Enten du er ute etter fart og smidighet med Clifton 9 eller uovertruffen demping og stabilitet med BONDI 8, har Hoka de perfekte løpeskoene for deg. Besøk Rotation AS i dag for å prøve våre nye vårnyheter og opplev forskjellen selv. Med Hoka ved din side kan du se frem til mange spennende løpeopplevelser i tiden som kommer. Husk: veien til suksess begynner med det rette paret løpesko!